Om os
Jessica Lang & Victoria Skye

   Jessica Lang

Jeg går under navnet Jessica Lang. Jeg er en 20 årig jomfru, som gerne vil lære at åbne sig lidt op med nogen frække trusse aftaler. Bruger størrelse M i trusser. Jeg er 166cm høj. Har blå øjne og lyst hår. I min hverdag er jeg studerende, med lidt arbejde ved siden af. 

Jeg elsker at holde mig aktiv og dyrke motion. Går tit til fitness, hvor jeg dyrker både cardio og styrke. Jeg elsker at læse erotiske noveller, da det sætter min fantasi godt igang. Jeg synes det er at sælge sine brugte trusser er herre frækt. Jeg nyder tanken om at en tænder på netop mine dufte.

Jeg er klar til at tage mig kærligt af dig med dine ønsker. Skriv endelig til mig på mail og fortæl om dine specifikke ønsker. 

  Victoria Skye

Jeg går under navnet Victoria Skye. Jeg er en ung studine fra Sjælland.  Jeg er 20 år gammel. Jeg er 170 høj, og jeg er en strl M/L. Jeg er brunette, og jeg drømmer om en fremtid som anklager. Jeg er i min hverdag studerende, og ved siden af arbejder jeg. 

Jeg er meget aktiv i min hverdag, da jeg træner i Fitness World. Heri kan jeg godt lide styrketræning og cardiotræning. Jeg er meget nysgerrig på alt det frække, som verdenen har at byde på. Jeg synes at tanken om, at en anden har glæde af mine trusser er super fræk. 

Jeg er vild med at læse, og en favorit genre af mine er den erotiske novelle. Den tænder en flamme indeni mig, og det har også ledt mig til fantasien om salget af trusser. Jeg har mig en meget livlig fantasi! 

Min yndlings sexstilling er doggystyle, hvor han holder mit hår. Det er så super frækt, da det virkelig gør, at man kan blive taget hårdere. Ja, jeg elsker hård sex!